Jag har tyvärr snott rubriken. Fan. Önskar jag hade kommit på den. Tack i alla fall: http://bacon.hornfeldt.se/.

Kött då. Köttbullar. Så sjukt gott. Den här bilden är fett gammal. Från 6e juni i år. Vi var ju tvungna att äta nationalrätten på nationaldagen.

Typ 400 köttfärs(jag gillar inte blandfärs till det här)
Ett ägg
2 msk dijon
1 msk matlagningsgrädde
1 msk ströbröd
1 gul lök
Färsk timjan
Salt och peppar

Hacka den gula löken fett smått och blanda med köttet och alla andra ingredienser. Mosa ihop ordentligt med tassen och rulla sen fina köttbullar. Stek på medelvärme i massa smör. Håll varma.

När alla bullar är stekta så ska du göra såsen. Moderskeppet. Nu ska smöret och allt najs som har läckt ut från köttbullarna i pannan vara kvar, om det inte är för bränt. Häll i lite vatten eller vin och vispa runt och koka upp. Om du tog vin så måste det koka lite för att alkoholen ska försvinna. Häll sen i en lite buljongtärning, vilken som helst bara inte fisk för guds skull. I med grädde, smör, wochestershiresauce elelr hur fan det stavas, lite svartvinbärssaft, japansk soja, salt och peppar och en klick smör. I med färsk timjan och saken är biff.

Servera med stekt gul lök, rårörda lingon(inte lingonsylt för faaan, det är för sött kära barn) och kokt potatis. Stekt lök. Mmmmm

 
Jag måste ju slänga upp alla gamla bilder från i somras så vi fortsätter. På Sturehof kunde man i början på juni äta en kalv och tryffelkorv med sparris och sommarkål. Kan avslöja att det var så jävla gott.

Om man inte gillar korv)vilket ganska många inte gör) så kunde man äta grillad lax med primörer och majjo. Det var lika gott.

Och om man inte ens gillar lax så kunde man få abborre med ansjovissås och lökringar. AAAAA!! Abborre. Är. Världens. Godaste. Fisk. Färskpotatis till. Vad fan tror ni.

Sturehof är faktiskt sjukt bra. Jag gillar att de byter meny hela tiden för då kan man alltid prova något nytt. Deras moules är jesus.

Puss