Min bror fyllde år och ville då ha picknick. Så min mamma bestämmer sig för att vi ska ha en Kennedyfamiljen-i-Hamptons-picknick på Drottningholm och tar med tre olika ombyten till samtliga i familjen, plus hattar, skor och såklart, massor med god mat. Samt att hon självklart ska fota oss i alla olika outfits. Vi älskar henne. Sedan ville min bror äta riktig mat. Typ mat som finns på Prinsen. Då får man först lite bröd på pinne.

Och riktigt mat stavas Biff rydberg. Så det tog alla. Så sjukt gott. Man fick lite vispad senapsgrädde till som var listig. Tyvärr finns det inga bilder från picknicken, jag var för upptagen med att byta om.

Det här är en jättedålig bild på en jättegod råbiff på DeVille som ligger på Roslagsgatan. Jag gillar faktiskt när de blandar i cornichons och kapris i köttet. Man får örtsmör och pommes till. Men gå dit för fan! Fett mysigt och bra fransk mat. Alla skulle vilja ha den som stammiskrog helt enkelt.

Min kompis är besatt av de här. Hennes brorsa tog hem ett paket från USA som vi absolut inte fick röra men som vi nästan ät upp. Nu har jag hittat dem. På Upplandsgatan nästan vid Norra Bantorget ligger den lilla juvelen. Där man kan köpa så mycket jordnötsgodis man orkar.

Puss