Grillad kyckling. Världens bästa käk. Marinera i goda grejer och grilla. Vi brukar grilla kycklingben, dvs ett kycklinglår som har blivit avhugget. Det är billigt och najs. Det ska vara ben i grejer man grillar, då blir det bäst. Salladen är från vårt trädgårdsland och potatisen också. Här kommer världens bästa sås:

Parmesan och basilikamajonnäs:

3 äggulor
2 msk dijon
3 dl rapsolja
1 dl god olivolja
En bit parmesan, färskriven såklart, vad fan tror ni, ät inte den färdigrivna, den är så äcklig.
Basilika(mycket)
Lite citron
En msk creme fraiche
Salt och peppar

Blanda äggulor och dijon. Häll i rapsolja i majjotakt, när den är slut så häll i olivolja. Pressa i lite citronsaft, i med creme fraichen, hackad basilika, salt och peppar. Blanda sist i finriven parmesan. Man kan dö för den här såsen.

Gul gazpacho på Lisa på torget med diverse tillbehör. Najs med gul soppa. Men mindre najs att de hade grädde i den. Herre gud.

Tur för mig då att jag inte hade beställt soppa utan toast skagen. Med laxrom. Den e god. Men de borde ha haft lite pepparrot i. Som Tores.

Puss!