Jag är förkyld. Jag hatar det för då kan man lika gärna dö. Eftersom man inte känner smaken på det man äter. Då kan man i och för sig äta rå vitlök(vilket jag har gjort) och hoppas på att bli frisk. Eller så äter man lite hemodlade fina tomater istället. Kolla den gula!! Det är en pärontomat. Mums

Blomkålsmos, grillad marinerad kyckling, mangold med smör och citron och en tomatsallad med schalottenlök. Det åt jag för ett tag sen när det fortfarande var lite sommar. Ringblomman som vajar i blomkålsmoset är en krasseblomma. De går att äta. Smakar som smörgåskrasse fast 7816 gånger starkare. Najs alltså.

Det här är någon slags kyckling som en kompis gjorde till mig för åratal sen. Jag tror att hon sa att receptet var från Paolo Roberto och jag önskar att det inte var sant. För han är ju boxare.

Vitt vin, kyckling och vitlök är basen i alla fall. Lägg till lite chili, gul lök, persilja och parmesan så har du något som Paolo inte har hittat på. Och färsk pasta såklart. Nu fick jag lite dåligt samvete för Paolo är säkert supermysig, på riktigt.

Hepp!