Jag har ätit kräftor typ 5 ggr det här året. Jag har aldrig ätit så mycket kräftor. Och det fan det godaste som finns!! Vissa gillar ju tillbehören mest men jag gillar skalbaggarna. Mmmm. De här är svenska. Jag ska äta kräftor snart igen.

Skördesallad på Rosendal. Sjukt god. Men de hade slängt i lite trötta ugnsbakade grönsaker i som var sådär. Annars var allt bäst. Älskar fan Rosendal. Jag vill också laga mat och odla saker hela dagarna. Men tzatsiki, feta, bulgur, sallad,

Den här utomjordingen växer på Rosendal. Det är magold. Det är fett najz. Ånga lite och ät med smält smör.

Svartkål. Fett gott. men den beter sig inte riktigt som vanlig kål för man måste förkoka den. Den blir lite träig annars. Nu är jag världens tönt men det är nog den vackraste grönsak jag vet. Snyft.

Här har vi skördefesten från Rosedal. Allt utom endiverna och kronärtskockan är därifrån. Kronärtskockan fick vi däremot leta efter i fyra affärer innan vi fann den. Vad fan hände.

Svartkålen förkokades och sen stektes med smör och grädde. Kronärtskockan kokades och åts med gräslökssmör. De svarta bönorna stektes med smör, schalottenlök och vitlök. Rödbetorna kokades och åts med chèvrekräm. Asså det var så jävla gott. Min polare är ju vegetarian så då blir det ju så här. Men shit vad värt det är. AAAAA!!

Här är endiverna. Med en ädelostkräm. Det var najs. Ett litet snack.

Dagen efter åt vi frukost. Då ville jag inte vara vegetarian längre så jag åt prosciutto till. Brunch eller en sån här frulle är ju gott men jag blir så himla mätt. Det är lite synd.

Tack och hej leverpastej