Råbiff. RÅBIFF. Det bästa som finns i hela världen. Det är så jävla gott. Ovan är en hemlagad råbiff på innanlår. Det är bara att fråga om det i vilken chark i vilken mataffär som helst. Med massa kapris, massa cornichons, silverlök, äggula och dijon. Jag la på mer dijon sen men det skulle se för groteskt ut att blogga om. Dijon är ju för övrigt också bäst.

Det jag vill få fram här är att det är så sjukt lätt att laga råbiff. Man lagar inte, man blandar. Herregud. Gör bara som på bilden ovan till nån ni tycker om så kommer ni att få ligga.

Man kan äta råbiff på restaurang också(som blev något suddig som du ser). Som här på Morfar Ginko. Men rödbetorna tycker jag blir fel om de inte är blandade med köttet. Avgå. Sedan var det ju lite knepigt att äta när alt ligger på kanten på tallriken. Då ramlar ju för fan allt ner på bordet!! Skärpning. Plus att deras hamburgare var under all kritik. Men råbiffen var helt ok. Man vet ju nästan alltid vad man får när man beställer den.

En råbiff som däremot är fett najzz är den på UD. Inte Utrikesdepartementet då som sagt tidigare utan Urban Deli. Några frågetecken finns dock: Varför temperera äggulan till fast form? Och dessutom då ta bara halva äggulan? Äggulan ska vara rå. Det funkar här i Sverige. Inte i Danmark för där har de salmonella. I alla fall. Biffen såg lite lite grå ut, inte för att den smakade konstigt men vem vill äta en grå råbiff?

Ett plus är att det är kummin i. Fett gott och innovativt. Men de snålar med dijonen. Inte bra. Men man kan alltid be om extra. Plus för ärtskotten och det lilla rostade brödet med kummin där med.

Jag tvingade min bror att smaka på råbiff och han gillade det. AHA! Så nu tycker jag att du ska äta det. Kom igen.

Hepp!