Men HEJ!
Förlåt. Nu ska ja blogga mer. Jag har flyttat. Jag har flyttat från cellen. Det är/var ett hallelujahmoment om man säger så. Nu blir det mer riktigt mat!!!
Jag gillar ju chili. Sån på högrev som får koka i all evinnerlig tid.  Först var det bara till mig och mina ömma bröder. Sen kom min kompis som är vegetarian och skulle ha mat. Då gör man en vegetarisk chili på sojabönor som en annan adderad middagsgäst förövrigt tyckte var lika god som köttvarianten. Alltså nu pratar jag inte om vegetarianen, hon gillar inte kött, men hon är fascinerad.
I alla fall så använde jag samma recept som tidigare: http://oliveochhummer.blogspot.se/2012/01/chilifrukt-med-kott.html (Och nej tyvärr jag vet fortfarande inte hur man gör för att kunna klicka direkt på länken, ni får kopiera och klistra in, mvh datasnillet som ändå gjorde texten blå för att luras)
 Tog lite mer chili och lite mer choklad den här gången dock. Den var himmelsk.
Bönchili till folk som vågar vägra kött:
1 burk sojabönor
1 burk krossade tomater
1 gul lök
1 dl ljust öl
3 vitlöksklyftor
1 chili
3 tsk spiskummin
2 tsk oregano
3 tsk paprikapulver
1 msk worcestershiresås
3 rutor sjukt mörk choklad
1 lime
Häll av spadet från bönorna och spola dem i kallt vatten. Hacka den gul löken smått. Hacka chilin smått och ta ut lite kärnor beroende på hur starkt du vill ha det och vilken chilisort det är. Hacka vitlöksklyftorna. 
Häll olivolja i en tjockbottnad gryta och stek spiskummin, oregano och paprika. Häll i chili, lök och vitlök samt mer olivolja och stek i en minut. I med bönorna och stek i ytterligare en minut. I med krossade tomater, öl och worcestershiresås och rör runt tills allt är blandat. Koka i 15 min och rör tillsist i chokladen. Salta och peppra.
Veg.
Vi åt majschips till. Det är lag på det. CHIPS!!! Jag älskar fan chips.
OKEJ. Den här bilden sög men jag måste visa den. Detta är gräddkokt majs. Det. Är. Godast. I. Universum. Köp två färska majkolvar och skär bort majsen med en kniv. Stek dem i en minut med massa smör och häll snabbt på matlagningsgrädde. 
Asså vispgrädde blir tyvärr för mycket här, man drömmer mardrömmar om man häller i det. Koka i fem minuter tills majsen känns lite mjuk och grädden har reducerats. Det vill säga att den har blivit lite tjockare. ÄT!
Det här är min dinosaurietallrik. Man måste äta chili med koriander, creme fraiche, avokado, tomat, riven ost, rödlök, gräddkokt maj och majschips. Hallefuckinglujah.
Frysta fläskkotletter låter inte så upphetsande men man kan göra något vackert med dem också. Jag älskar nämligen fläskkotlett. Speciellt ordet kotlett. Säg det, kotlett. Åh.
Marinera två fläskkotletter i olivolja, citron, hackad vitlök, massa diverse örter och lite honung. Grilla. 
Improviserad pesto:
Någon trött basilika, timjan, ruccola mixas med olivolja samt valnötter, jordnötter och mandlar som du har rostat i en torr stekpanna. 
I med mer olivolja tills du får en gryning konstistens. Då ska vitlök, salt och peppar och ost i. Förslagsvis parmesan men vi hade bara emmental så det fick bli det. 
Mixa och smaka av med lite citronsaft. Peston är klar att förtäras. Röra kanske är ett bättre namn.
Sallad på quinoa, tomat och massa massa salladsblad. Den lite ljusgröna röran är peston blandat med överbliven majjo. Det var också fint att äta till.
Nyttigt och snabbt. heheh.
 Och så resterna dagen efter. Pesto och salladen äts med någon ost(måste missat den i kylen kvällen innan), granatäpple och asgoda stora marinerade oliver. Och som sagt tidigare, nyttigt och snabbt. Plus att ett embryo kan laga det här.

Tack och hej.