En söndag för längesedan så hade vi FF hos min kille. Då skulle vi laga brakmiddag. Den började med en oplanerad förrätt. Salladsbladen var lite gamla men det spelade ingen roll för det här är godast i alla fall.
Chevre Chaud tyyyyp
2 skivor vitt bröd
2 skivor chevre
Pinjenötter
Honung
Sallad 
Olivolja
Lägg ost på bröd, lägg nötter på ost och in i ugnen till nötterna är bruna, inte nödvändigtvis svarta som mina råkade bli.
Häll på honung och lägg på sallad som är blandat med olivolja. God olivolja. 
 Vi hittade club steak i mataffären. Bingo!! 
Ett tips om man inte vet vad man vill laga är annars att kolla upp olika restaurangers menyer och laga något utifrån dem. Då får man äta lite ute men mycket billigare. Jag burkar kolla Sturehof(för de ändrar meny hela tiden) AG, Berns, heheh ja nu blev det lite inskränkt här men det är ett bra tips.
Tillbaka till brakmiddagen. Jag bad min kille kolla på Teatergrillens meny och då ville han ha kött bea och pompa från silvervagnen. Vi har tyvärr ingen silvervagn men allt det andra skulle jag kunna fixa.
Jag gjorde typ Heston Blumenthals dubbelfriterade pommes, fast kanske inte riktigt. 
7 stora fasta potatisar
1 flaska neutral olja, typ raps eller matolja.
Salt
Man kan skala potatisarna om man vill, men det sket jag i. Skär av alla sidor på potatisen så att du får en snygg kvadrat. Skär sen ut snygga pommes ur kvadraten. Lägg i kallt vatten. 
Koka upp en vid kastrull med mycket vatten och mycket salt. När det stormkokar, lägg i pommes och koka i 4-5 minuter. Häll av och lägg på en plåt som får plats i frysen. Lägg in i frysen i 20 min. 
Häll all olja i en stor vid kastrull. Värm till typ 120-130 grader. Ta ut pommes ur frysen och fritera i kanske 2 minuter. Om inte alla får plats så får man fritera i omgångar. Ta upp med hålslev och lägg på tidningspapper för att rinna av.
Lägg alla pommes på samma plåt och stoppa in i frysen igen. När 20 minuter har gått så värmer du oljan till 180 grader. 
Ta ut pommes och fritera igen så att de blir krispiga och snygga. NU går det fett fort att fritera så bränn dem inte.
Ta upp med hålslev, låt rinna av på papper och salta.
Exakt så här gör ju verkligen inte Heston, men så gör jag och det blev bra. 
Gör en bea. Det finns massa recept så det är bara att söka på det du tycker är bäst. 
Ett tips bara: ta inte vit balsamvinäger istället för vitvinsvinäger, jag var tvungen att göra det för vitvinsvinägern var slut. Det blev så jävla sött. Och det vill man inte att en bea ska vara.
Ett annat tips är att hacka i jätte mycket färsk dragon och färsk persilja. 
Stek köttet i olja och smör och ös med vitlök och timjan.
MAN MÅSTE HA FÄRSKA HARICOT VERTS TILL FÖR DET ÄR LAG PÅ DET, PRECIS SOM VÄLDIGT MYCKET ANNAT.
Klart slut.