Pulled Pork. Ta en benfri trevlig fläskkarré, smeta in med massa sweet baby ray sås och lägg i ugnsfast gryta i ugnen på 150 grader i typ så många timmar du kan. Tror den här gick i kanske fem timmar? Ta ur, dra isär köttet med två gafflar och blanda med resterande +lite extra sås. Najs.
 Asså vi stekte salmalax en gång och det blev väl helt ok förutom att vi stekte den för länge och då smakar det precis som vanlig lax. Men i alla fall: stekt lax, tomater, stekt sparris och majjo. ASENKELT.
 Det här är nån Jamie Oliver rätt med jerkmarinad och fläsk. Sök på jerkmarinad på hans hemsida och blanda med fläsk och stek det inte för länge. Servera med quinoa och yoghurt och typ majs. Åh vad jag älskar majs!
 En standardfrukost med knäcke, philadelphia, tomater (lyxat till det med avokado här, det brukar inte höra till vanligheterna) ägg och smoothie.
 Etiopiskt på söder. Fett gott.
Bärs och tapas på boquerian. 
Det här gjorde jag med pulled porken på första bilden. Marrad rödlök i rödvinsvinäger och socker, guacca och tomat. Med majsbröd. Jag är galen i majs!
 Jag fick supergoda musslor hos en vän i vintras. Det är så jävla enkelt och gott att göra!!
 Svamp och räkrisotto hos mina päron.
 Vegetariskt på Nosh & Chow. Var inte superimpad. Allt, jag menar ALLT gick fel när vi var där. Pricken över I:et hade varit om min kompis faktiskt fick champangekorken i huvudet men det blev inte så. Vi hoppades nästan så att vi slapp betala för ganska dålig service.
 I skolan gjorde jag dillgelé en krispig vinterdag i februari.
 Årsmiddag med min kille på AG. Det här är andra året vi var där, sist var jag så snurrig av allt vin att jag tappade hela beaskålen på vår bordsgranne. Denna gång gick bra utan missöden.
 Torsk, brysselkål och kokt potatis med citron. Stek kål och torsk, servera med kokt potatis och citron.
Förrätten på nyår, den enda jag kom ihåg att fota. Pilgrimsmussla med avokado och mangosalsa.
 Också en standardfrukost men nu med äggröra, kaffe och smoothie. Det kan se lite stökigt ut på matbordet men jag kan berätta för er att exakt så här är fallet.
 Stekt blomkål med parmesan, stekta champinjoner med vitlök och en sallad. Lunch.
Av den överblivna sista pulled porken gjorde jag en tacosallad med ja, ni ser ju. Varva sallad, kött, tomat, guacca och toppa med ost och rödlök. 
Puss på er