Bloggen lever. Det vill säga: jag trodde att min dator var sönder, ignorerade det trots att jag har bilder på den som jag skulle gråta i en vecka över (främst matbilderna som jag inte hunnit visa för er dåra) MEN! Det var bara min datasladd som var sönder. Hehe Det är tur att jag är så jävla teknisk.

OCH! Jag har nu en matinstagram: @olivehummer

Så följ mig där. Folk brukar ju berätta att de har uppdaterat bloggen och så på insta, så att det ska bli lättare liksom. Det kommer jag nog inte att göra.

Vi börjar med ett genidrag från min sida. När du är på bio så blandar du ju såklart ned M&Ms i popcornen. Bästa bästa. Salt (mest) och lite sött. Så slipper man hålla på och prassla med olika påsar!

 Sen har vi lite vegetariskt. Jag kan ha publicerat den här. Då ber jag om ursäkt. Det är i alla fall pumpapuré med vitlök, rosmarin och olivolja. Råstekt färsk vitkål och en polkabetsallad med feta, solrosfrön och sockerärter. Som ni här kan se är det dölätt och asnajs att laga vegetariskt. ÄT BRA MAT FÖR GUDS SKULL! Hur svårt kan det vara!

Avslutar med en Cattelinklassiker: Kalvhjärna i majonnäs som min farmors bror hade med sig på vår släktträff. Krämigt, lite läskigt, vitlökigt och ganska så najs.

Puss