Lunch! Stek trattkantareller och haricots verts. Salta och peppra och pressa i en vitlöks klyfta EFTER att du har tagit stekpannan från plattan(annars bränns vitlöken=äckligt) Ät


Kommer hem och är så jävla hungrig. Vad ska jag göra? Macka? Pasta? Soppa? Nej fan jag gör bhaji. Eeeeh. I alla fall är det en slags indisk råraka fast med riven morot, lök och sockerärter istället för bara riven potatis Och så friterar man dom istället för steker. Det är gott, indisk tempura kanske är bättre beskrivning?


Här är grönsakerna också blandade med salt, peppar, vatten, mjöl och vitlök. Sen gör man liksom små bollar som man släpper ned i oljan.


Fritera! Det ska vara stört varmt, men inte cpvarmt.


Klara grönskaksbhaji. Tyvärr åt jag inte en enda av dom för 5 kryddor som jag inte hade hemma skulle vara i smeten. Bland annat spiskummin, ingefära, gurkmeja, chili och kummin. Och självklart utan dom kryddorna så blev det totalt smaklöst. Men så här gör man i alla fall!

tja!