sun hands


Jag har varit i London och då äter man middag på puben som ligger närmast. Hamburgare med cheddar och pommes med skalet på. Och äkta engelsk majo såklart!


Det här är en god italiensk macka som vi hittade efter mycket virrande. Italienaren gjorde den på en gång med tips vad man skulle ha på. Jag hade oliver, tomat, soltorkadtomat, stark pecorino, prosciutto, sallad och olivolja. Gud


Det här är lamm i jättejättestark curry. Med typ lök, paprika och ris till. Vietnameskiskt!


Total fail. Min nudelsoppa luktade och smakade skit. Jag åt böngroddarna med soja istället. Det var i alla fall en vietnamesisk köttnudelsoppa med konstigt skivat kött, nudlar, buljong, koriander och lime.

London är en fin stad

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Anonymous

    😉

Leave a Reply