Arabkvarteret i London. Fett najs. Här fixar nån till lite äkta kebab.


Typ nästan den godaset falafeln jag har ätit. Med tahini och grönsaker. En oklar grej var att dom la tre stora saltgurkor i varje rätt. Men va fan vet jag, det kanske är aslibanesiskt med saltgurka.


Den fantastiska hummusen. Det ska va mycket persilja och olja till det här asså.


Den här dagen blev det totalt vegankäk. Jag misstänker att det är en linsgryta med massa goda grejer o curry i. Bahji eller va fan det heter är till. Enligt restaurangen så lever man längre som man äter friterad bahji. Det kan ju diskuteras. Men det var gott och fett billigt.


Vi åt på ett najs thiställe som hette Busaba, eller Busama. Man såg inte vad det stod på skylten tyvärr. Det här är i alla fall en ganska dålig bild på förrätten som var thaisquid med typ lime och jordnötter. Jag dog lite.


Asså så sjukt gott. Jag åt Pat King Talay med pilgrimsmusslor, gambas, squid, lök och nån god svamp med kokosris. Mmmm


När man befinner sig i England måste man ju äta fish n chips. Vi åt på The Lock Tavern som är lite av ett favoritställe. För på kvällen spelar dom R Kelly!


Det här är alltså den bästa burgaren i London enligt min pojkvän. Just den här dagen var den dock lite torr. Men sånt får man ta. London är typ den coolaste matstaden och allt var bäst som alltid.

Puss!