Förlåt för brutal frånvaro!! Jag älskar er alla som läser min blogg.


Vart tror ni att jag har varit här då? Just det i London. Och det är det här man äter till frukost. Med ketchup också såklart. Det är nån slags fläskkorv som bara var ganska god.


Den här är andra gången jag gör den här mackan till min kille. Den är naaajs. Stekt tillplattad kycklingfilé, engelskt riktigt bacon, avocado, vårlök, philadelphia och rostat bröd. Men bättre typ club sandwich.


Avlutar Londonsviten med en osmaklig bild min min macka. Det här är riktigt engelskt. Rökt lax med massa philadelphia, svart peppar och citron på ett orostat smaklöst vitt bröd. Och jag fucking ÄLSKAR det. Så sjukt gott.


Det här är lunchen som vi fick på vår studieresa med skolan. Det är från Ostbutiken i Närke och innehåller fem olika ostar, tomatmarmelader, fårfiol och sallad. Brödet var tyvärr rostbröd och det var äckligt. Men allt annat var faktiskt gott.


Det här är den första grillningen i år. Det blev marinerade kycklingklubbor, fransk potatissallad, majkolvar, aioli, spett med fläsk, champinjoner och paprika samt korv. Det var najs men kallt. Plus att jag var tvungen att skotta bort snö i 3 år innan jag kunde få loss grillen.

Vi hörs snart!