Grillad lax med sås skulle vi ha till middag. Jag gjorde världens fetaste(i dubbel bemärkelse) sås. Hollandaise. Så najs. Den jobbade med mig och blev smidig och mjuk. Sen upptäckte jag att smöret hade gått ut. Jävla skit. Så jag fick slänga allt. Jag kan sträcka mig till att äta mycket utgångna livsmedel, men just smör som är 1,5 månader gammalt brukar jag inte förtära. Så det blev en chevrekräm till istället.

2 pers:

2 bitar lax
4 potatisar
2 nävar sockerärter

4 msk creme fraiche
En näve chevre(jag kan inte måtta på nåt annat sätt, ta så mkt du vill)
2 tsk honung
1 msk färsk timjan
salt och peppar

Koka potatisen, grilla laxen, ånga sockerärterna och göra krämen. Klart

Hur ser världens lättaste lunch ut? Som bilden ovan. Så jag menar, vem fan säger att man inte kan äta nyttigt, gott och snabbt på samma gång? Nån lögnare.

I alla fall:

1 ägg, löskokt
1 avocado, delad
1 näve groddar (jag tar alltid mer, groddar e bäst)
Hackad purjolök
Örtsalt
Olivolja
Wilmas knäckebröd

Arrangera som på bilden. Ät och drick vatten till.

Puss