Amerika

Min kamerasladd är på vift. Så jag bjuder på lite matbilder från San Francisco istället. Min kille var där i somras och då är det lag på att han fotar all mat han äter. Det här är ju som ni ser en vanlig frulle. Pannkakor, lite smör, bacon, ägg och lönnsirap. Sök på pannkakor i min blogg så kan ni göra dem med.

Det här är ju uppenbarligen någon slags frukostsallad. Potatis, lök, kål, bacon och äggula eller sås på toppen är det jag antar finns i. Säkert något hemligt därunder också. Men fett smart ju! Frukostsallad. Nyttigt.

Fisk el kyckling? Eftersom han var i en hamnstad så slår jag fast att detta är fisk. Det är ju fan tartarsås till. En amerikansk fish and chips. Med ketchup(?)

Ris och skaldjur. Scampidebatten är ju i full gång men jag misstänker att detta är vanliga amerikanska räkor. Större än våra och ser helt enkelt mer ut som scampi. Jag menar varför skulle San Franciscos restaurangägare köpa odlad skitscampi när de har hela Stilla Havet fullt. Ris och grönsaker till. Najs.

Mer pancakes. Det är ju så jävla gott. Här fick man ju tillochmed någon slags korv till.

Sista bilden. Mer frulle. Jag vet faktiskt inte vad det här är, omelett? Grönsaksris? Gissar på omelett med massa grönsaker OCH ris. Kanske.

Jag vill tacka min pojkvän som alltid tar matbilder åt mig. Du är bäst.

Tja!

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Anonymous

    GOD BLESS AMERICA!
    Amerikansk mat är fantastiskt! Föredrar det framför typ Italienskt alla dagar i veckan! Vore kul att se dig laga amerikanskt! Typ till din snälla pojkvän..

    *U*S*A*

  2. Anonymous

    Jag tycker att du kan åka till USA och laga mat.

Leave a Reply