Jag ber om ursäkt för den varierade bildkvalitén som råder. Ibland har jag megakameran och iland har jag min iphone. Yes, den sämsta sony ericsonmobilen är long gone. Skönt. Dock blir iphonefotona inte lika bra som monsterkameran. Men de duger. Det här är i alla fall en halstrade råbiff med rödbetor och kapris i med örtsmör på. Så jävla enkelt men väldigt gott. Förtärdes på restaurang Aubergine. Även den ligger på Linnégatan i Sthlm, mittemot Sabai Soong. Otroligt praktiskt.

Till råbiffen fick man pommes och en lite tomatsallad. Trevligt men absolut inget speciellt. Asså råbiffen var fett god men inget utöver det vanliga.

Det här är kräks. Heheh nej men det är renskavsgryta med potatispuré och lingon. Enligt min kille helt ok, men råbiffen vann. Jag smakade och insåg att denna gryta innehöll messmör. Det är inte riktigt ok. Men Aubergine var najs, mysigt och lugnt.

Tack och hej då