Jag och min kille bor på 19 kvadratmeter. Det betyder att mitt kök ligger i mitt vardagsrum, tvrum, sovrum och matrum. Det är minimalt. Jag styckar kyckling på mitt soffbord helt enkelt. Det är förjävligt. Därför försöker vi undvika att äta hemma. Något som är svårt att göra när man bor i en låda men är fett gott, är bibimbap. Typ som en koreansk pyttipanna. Här är en som föddes på Ljunggrens på Götgatan. Asså det är inte den bästa jag har ätit. För stora bitar och för lite av grönsakerna. Satsa på spicy tunaroll istället om du ska äta där. Den äger.

Här är en annan bibimbap på söder. Den var godare och jag tror mer koreansk. Fast med typ yakinikukött till. Ägget ska nästan vara lösare för man ska gegga ihop allt så det ser ut som kräks.

I bibimbap är det oftast rundkornigtris, kimchi på typ salladskål och gurka, böngroddar, morot, en sås på fermenterad chilipasta som heter gochujang, ett fett lätt stekt ägg och nåt protein. Typ kyckling, kött eller lax. Ät mer bibimbap!! Det är värt det.

Puss