B.A.R ligger på heter ju egentligen Blasieholmens akvarium och restaurang. Det är alltså ingen bar. Men det finns öl om man vill ha det. Ett tips är dock att gå dit tidigt. För annars är all jävla fisk slut. Då menar jag all. Det finns oftast lite gömd gös kvar. och då får man väl äta det.

Konceptet är att man väljer fisk, två tillbehör och en sås. Här har vi gösen (såklart) med grillad broccoli och parmesan och örtsmör. Grillad broccoli är fett underskattat. Och gösen är faktiskt ganska god.

DET FINNS MUSSLOR. Jag upprepar: Det finns asgoda musslor. Moules frites. En varning, de är salta. Fantastiskt salta.

Chokladmousse med hallon. Den var god. Men inte himlastormande. Och det vill man ju att den ska vara.

Creme brule. Jag orkar inte stava det rätt. Men ni vet ju vad det är. Franskt och allt. På B.A.R är portionen stor som fan så det går att dela den med någon. Om man inte har bacillskräck vill säga. Bar är trevligt. Men lite stressad personal ibland så kom ihåg att vara extra trevlig för det är bara då man får bra service.

Citronträd utanför. Jag vill också ha ett citronträd. Gå till BAR! puss