När man kolla på Sopranos så blir man så sjukt sugen på att äta pasta. För det är nästan det enda dom äter i den serien. Så därför blev det Lasange. Men också för att köttfärsen var billig. I alla fall:
Köttfärs, lök, morot, svamp, vitlök, rött vin egentligen men det var slut hos oss, krossade tomater, torkad oregano och basilika, buljong. Koka läääääänge. Salt och peppar.

Lasange: Asså jag gillar inte bechamelsås, det är äckligt. Därför gör jag lasange med bara creme fraiche som sås. Godare och smalare. Varva förkokta plattor med köttfärsås, creme fraiche, zuccini och riven parmesan. Avsluta med massa zuccini och parmesan. In i ugnen på 200 i 40 min.


Röd romansallad, spenat, ruccola, huvudsallad, grön romansallad och krispsallad. Egen odlad såklart. HAH! Honungen var slut så jag tog sweet chili i dressingen. Hmmm


Slutsats: För mycket lasangeplattor. Annars fick ja klart godkänt. Nu ska jag även bli kock på riktigt. Gratta mig!

Tja