You are all I need

Cornelia, det här är till dig!


Den här förrätten fick vi och jag tillagade den. Tack! Det är sjögrässallad med soja, chili och sesamfrön. Salsa på mango, avokado, melon, sockerärter och rödlök. Och det bästa av allt, färsk tonfisk som man steker så att den är helt rå fortfarande. GAH!


Till varmrätt blev det den totala klassikern. Kött, skeppets hemmagjorda bea, potatis i ugn och sallad. Det känns ju jävligt dumt att ändra på ett vinnande koncept.


Min katt är med mig och äter(tigger) lunch. Men tji fick hon för hon hatar grönsaker. Receptet är på nästa bild!


En snabb och billig lunch. Alla studenter borde äta sånt här. Stek trattkantareller och morot med lite salladslök i massor av smör. Häll på matvete, hemmagjord kycklingbuljong(såklart) och en skvätt vitt vin. Det är lite som att ge kärlek till en risotto, för er som vet hur man gör det vill säga. Toppa med parmesan, god olivolja och basilika. Gaaad


Bordsbuffé med mutter! Fransk rotsellerisallad: rotselleri, skuren i ASSMALA strimlor. Blanda dem med hemmagjord aioli. Lite sparris, marinerade och sen grillade kycklingklubbor. Rödbetor med chevré samt den överblivna aiolin som jag hottade upp med tomatpuré.

Jag var så mätt när vi skulle äta för då hade jag redan ätit massa snacks….

Puss

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Jag saknar din mat! Maten i kina håller inte riktigt samma kvalitet.

  2. Åh Haris! Vilken komplimang!

Leave a Reply