Tja!! Kolla för övrigt in länken här uppe. Sjukt viktig. Sluta köp scampi/jätteräka/tigerräka för fan!!!

Jävligt trista bilder på billig men god mat. Laga det här nu också. Kolla inte bara. Det är så fett mycket roligare och godare än vanliga äckliga frysta petit pois, gröna ärter. Det här är alltså edamamebönor. Frysta från ICA kostar typ 20 spänn. Koka upp vatten o lägg i demi 5 min o sen ta ut dem ur skidan(det är skalet) Köp färdig remouladsås o ät med fiskpinnar. Så jävla enkelt.

Ännu mer fisk Tänk på att äta mycket fisk barn. Ryygfilé av torsk, vänd i mjöl och sen smörstekt, trattkantareller(torkade) med rött vin, smör, lök och creme frachie. Och haricot verts såklart. Noll inspiration nu. Fuck.

Vi drog ut i svampskogen med skolan. Ja, det är korrekt. Min skoltid spenderades den här dagen i skogen. Fick närvaro och allt. Ibland är det rättvist. För övrigt väldigt najs. Lärde mig fler svampar än kantareller och trattkantareller. Typ de som ligger i korgen här.

Mer svamp. Problemet var att vi inte fick ta med oss något hem utan allt skulle gå till skolan. Detta övervakades av en tysk och otrevlig kvinna. Men jag snodde med mig ändå. För jag skulle fan göra svamppasta hemma sen. Här ser man typ, blodriska, svart trumpetsvamp, fårticka, vit taggsvamp, nån slags citron ostronskivling, kantareller och karl johan.

Hemma. Och rensade. Det här är bara till mig. Frossa. Fårticka, kantarell, trattkantarell, svart trumpetsvamp, taggsvamp och karl johan. Borsta av dem och dra sen isär svamparna. Hacka inte!!! Det blir äckligt.

Förväll. Det vill säga stek svampen på sjukt hög värme utan fett tills vattnet är borta. Sen kan du häll i smör och lök. Annars bränns allt.

I med rött vin, grädde, vitlök, salt och pappar. Och mer smör. Alla blir gladare av det. Koka pasta och blanda allt i stekpannan. Ta lite av pastavattnet om såsen blir för tjock.

Alltså:

Svamp, typ 4 nävar.
1 lök hackad
3 msk smör
Nästan 1 dl vin
Lite mindere än 1 dl grädde
salt och peppar
pastavattnet
pasta

Fan! Första receptet på länge. Ni får ursäkta mig, jag använder aldrig recept. Ut i skogen nu o plocka svamp för det finns asmycket. Det finns för övrigt en app på ipohne som heter svampguiden. Har den inte då jag är iphonebefriad men ovana människor och annat löst folk kan behöva den.

Puss